Я не хочу, щоб мої дані зберігалися в особистому кабінеті

Дані зберігаються в архіві, куди ніхто не має доступу. Якщо Ви не проходили реєстрацію в особистому кабінеті на сайті Vitagramma, то Ваші дані ніколи не з'являться в особистому кабінеті. Тобто фактично, їх немає на сайті без вашого бажання.

Якщо Ви раніше проходили реєстрацію і бажаєте видалити свій "Особистий кабінет", Вам необхідно зайти в "Налаштування" профілю і скористатися посиланням "Видалити акаунт".

Помогла ли вам эта статья?